Business Research

Blockchain heeft de potentie om binnen enkele jaren een prominente rol te spelen binnen veel organisaties in verschillende sectoren. Echter is de blockchaintechnologie en haar eindeloze mogelijkheden nog vaak onbekend terrein voor veel spelers in het bedrijfsleven. Blockchain Projects BV biedt hier uitkomst en brengt de mogelijkheden van blockchain voor uw organisatie, waardeketen (supply chain) of industrie graag in kaart met behulp van Business Research.

Blockchaintechnologie zorgt binnen talloze organisaties voor mogelijkheden die jarenlang onmogelijk leken. Gedegen onderzoek is echter essentieel om te kunnen bepalen of Blockchain ook waarde kan toevoegen binnen uw organisatie. Verder helpt Business Research om te analyseren wat nodig is om een Blockchain oplossing te implementeren binnen uw organisatie.

Zonder professioneel onderzoek is de kans aanwezig dat de potentie van Blockchaintechnologie binnen uw organisatie niet volledig tot uiting komt. Wilt u de mogelijkheden van Blockchain in kaart brengen en wilt u weten wat er nodig is voor een gedegen implementatie? Kies dan voor de bedrijfsonderzoeken van Blockchain Projects BV.

Get in touch!

Wilt u weten wat Blockchaintechnologie kan betekenen voor uw organisatie? Kies dan voor de Business Research van Blockchain Projects BV. Onze ervaren Blockchain specialisten onderzoeken graag de mogelijkheden. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  • 24 years Collective blockchain experience
  • 2 Partnerships and knowledgecenters
  • 2014 Professionals since

De toepassingen en mogelijkheden van Blockchain

De toepassingen van Blockchain binnen organisaties zijn eindeloos. Welbekend zijn de betalingsmogelijkheden met cryptomunten. Maar ook op andere gebieden kan uw organisatie profiteren van de mogelijkheden die Blockchain te bieden heeft.

Bij zaken zoals het registreren en onbetwistbaar vastleggen van (gedeelde) eigendommen, data en gegevens of bepaalde rechten (zoals bijvoorbeeld auteursrechten), keten-integrerende supply chain oplossingen voor het registreren van data en transacties, uitvoeren van contracten en peer-2-peer transacties, kan Blockchaintechnologie een vooruitstrevende rol spelen. Smartcontracts, SmartCoins en StableCoins kunnen erg nuttige tools zijn om dergelijke blockchain oplossingen te realiseren. Afhankelijk van het businessmodel van uw organisatie, kan Blockchain op verschillende manieren worden ingezet.

Onderzoek gericht op uw organisatie en sector

Specifieke vragen die spelen binnen uw organisatie en sector vormen altijd de basis van de Business Research die wij uitvoeren. Alleen zo kunnen wij ervoor zorg dragen dat wij relevante vraagstukken beantwoorden die gericht zijn op de waarde van Blockchain binnen uw organisatie. Het onderzoeksrapport zal bijvoorbeeld inzicht geven over de kansen, beperkingen en mogelijkheden van blockchain voor uw organisatie of initiatief met betrekking tot het door u aangeleverde vraagstuk. Uiteraard bent u bij Blockchain Projects BV ook voor algemene vraagstukken omtrent Blockchaintechnologie aan het juiste adres.

Ontdek de voordelen van Blockchain voor uw organisatie

Na het bedrijfsonderzoek is duidelijk welke kosten u dankzij Blockchain kunt besparen, hoe u innovatie bevordert en welke winst u binnen de organisatie kunt behalen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijke voordelen van Blockchain.

Business Research van Blockchain Projects BV

Bedrijfsonderzoek op het gebied van Blockchain laat u op deskundige wijze uitvoeren door Blockchain Projects BV. Onze technologie wordt gesteund en ondersteund door de opkomende generatie ondernemers, investeerders en ontwikkelaars. Zo is Dr. Ing. Fabian Schuh, de Chief Technology Officer van Blockchain Projects BV, sinds de oprichtingsfase in 2014 betrokken bij BitShares Blockchain en Graphene.  Ons team is zeer actief binnen de BitShares en Graphene community en werkt dagelijks mee om de blockchain te verbeteren, nieuwe features toe te voegen, en onderhoud of updates uit te voeren. Hierdoor beschikken wij over zowel een groot netwerk binnen de community, als ook diepgaande en waardevolle kennis die wij inzetten om Blockchaintechnologie zo efficiënt mogelijk in te zetten binnen uw organisatie.

Multidisciplinair research en advies

Het is mogelijk om uw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te laten benaderen door Blockchain Projects BV om zo tot een optimaal resultaat te komen. Het multidisciplinaire team van Blockchain Projects BV bestaat uit experts binnen de volgende vakgebieden:

  • Legal & Compliance
  • Crypto Accountancy & Finance
  • Business Development
  • Software Development

Wij kunnen verschillende onderdelen van uw organisatie analyseren om te onderzoeken of Blockchain een waardevolle toevoeging is. Bovendien maakt het multidisciplinaire team het eenvoudiger om complexe vraagstukken met elkaar te verbinden of vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Ons bedrijfsonderzoek vormt uiteindelijk de ideale basis om Blockchain op correcte wijze te introduceren binnen uw organisatie.

Onze partners in Business Research

Het team van Blockchain Projects BV verricht regelmatig Business Research in samenwerking met gerenommeerde onderzoekspartners. Wij werken samen met diverse wetenschappelijke instellingen om een zo hoog mogelijke kwaliteit van bedrijfsonderzoek te garanderen.

  • Saxion University

Saxion University is een Nederlands instituut dat zich grotendeels richt op het aanbieden van opleidingen binnen het hoger beroepsonderwijs. Er wordt samengewerkt met diverse lectoraten van Saxion University om toegepast (wetenschappelijk) onderzoek uit te voeren. Door wetenschap en praktijk te combineren komen wij samen tot innovatieve oplossingen op het gebied van Blockchainvraagstukken.

  • Universiteit van Erlangen (FAU)

De Friedrich-Alexander Universiteit van Erlangen-Nürnberg (FAU) is gevestigd in Nürnberg en bestaat uit 5 faculteiten. Het is een van de grootste universiteiten van Duitsland en richt zich op het doen van wetenschappelijk onderzoek binnen een internationale omgeving. De Friedrich-Alexander Universiteit van Erlangen-Nürnberg wordt geroemd om het wetenschappelijk onderzoek dat de perfecte balans vindt tussen een theoretische aanpak en praktijkgerichte toepassingen.

Professioneel Business Research door Blockchain Projects BV

Wilt u er achter komen of Blockchain geschikt is voor uw organisatie? Kies dan voor de Business Research door de ervaren Blockchainexperts van Blockchain Projects BV. Neem contact met ons op en treed toe tot ons kennisnetwerk bestaande uit talloze Blockchainspecialisten. Wij onderzoeken graag wat de impact van Blockchaintechnologie binnen uw bedrijf of instelling kan zijn. Het bedrijfsonderzoek vormt de perfecte basis wanneer u wilt onderzoeken of Blockchaintechnologie van toegevoegde waarde kan zijn binnen uw organisatie, of juist als u uw huidige blockchainoplossing wil optimaliseren.  Meer leren over de Business Research die de Blockchain Projects BV-specialisten uitvoeren? Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Neem contact op

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een in Nederland (HQ) en Duitsland gevestigde internationale organisatie die zich richt op Blockchain oplossingen en Blockchain gerelateerde vraagstukken. Ons doel is om financiële processen te optimaliseren. Dit doen wij met behulp van aanvullende services die Blockchain op de achtergrond plaatsen en de ervaring op de eerste plek te zetten.

Waarom met ons samenwerken?

Sinds het ontstaan van Blockchain in 2009 hebben talloze organisaties ontwikkelingsactiviteiten in het private en publieke domein opgestart. Gepassioneerd zijn wij aan de slag gegaan met deze technologie, eerst als fans en vervolgens als professionals. In 2015 hebben we onze organisatie opgericht met een sterke internationale focus. Momenteel bestaat ons team uit toonaangevende ontwikkelaars binnen de Blockchainsector, Blockchainspecialisten en financiële experts uit de academische wereld, en bedrijfs- en marketingdeskundigen met internationale ervaring.

Ontmoet ons team

Annemieke Dirkes

Chief executive officer

Dr. Ing. Fabian Schuh

Chief technical officer

Dr. Stefan Schiessl

Senior software developer

Ronald Kramer Ra

Chief financial officer

Danique Sterenborg, MSC

Project manager

Jouke Hartman

Blockchain consultant

Alexander Meijer

Legal counsel