Blockchain & Business Research

Overweegt u Blockchain voor uw bedrijf? Blockchain Projects BV brengt de mogelijkheden van Blockchain voor uw organisatie, bedrijfsproces, waardeketen (supply chain) of industrie graag in kaart met behulp van Business Research.

Blockchain heeft de potentie om binnen enkele jaren een prominente rol te spelen binnen veel organisaties in verschillende sectoren. Om een Blockchain oplossing succesvol te integreren is het vooraf uitvoeren van gedegen onderzoek essentieel. Goed onderzoek helpt om te kunnen bepalen hoe Blockchain waarde kan toevoegen en wat er nodig is om een Blockchain oplossing te implementeren binnen uw organisatie, bedrijfsproces, waardeketen (supply chain) of industrie.

Wilt u de mogelijkheden van Blockchain in kaart brengen en wilt u weten wat er nodig is voor een gedegen implementatie? Kies dan voor de bedrijfsonderzoeken van Blockchain Projects BV.

Get in touch!

Wilt u weten wat Blockchaintechnologie kan betekenen voor uw organisatie? Kies dan voor de Business Research van Blockchain Projects BV. Onze ervaren Blockchain specialisten onderzoeken graag de mogelijkheden. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 • 24 years Collective blockchain experience
 • 2 Partnerships and knowledgecenters
 • 2014 Professionals since
 • 9 Countries we are active in

De toepassingen en mogelijkheden van Blockchain

De toepassingsmogelijkheden van Blockchain binnen organisaties zijn verreikend. Welbekend zijn de betalingsmogelijkheden met cryptovaluta. Maar ook op andere gebieden kan uw organisatie profiteren van de mogelijkheden die Blockchain te bieden heeft. Afhankelijk van wat u met Blockchain wil bereiken en op welke manier Blockchain waarde kan toevoegen aan uw organisatie kan deze veelzijdige innovatieve technologie op worden ingezet. Voorbeelden van kansrijke toepassingsgebieden voor Blockchain zijn onder andere:

Accountancy, Finance & Banking

Dataopslag & Datamanagement

Supply Chain & Logistiek

Verzekeringen

Duurzaamheid & Alternatieve energie

Zorg

Bij zaken zoals het registreren en onbetwistbaar vastleggen van (gedeelde) eigendommen, data en gegevens of bepaalde rechten (zoals bijvoorbeeld auteursrechten), keten-integrerende supply chain oplossingen voor het registreren van data en transacties, uitvoeren van contracten en peer-2-peer transacties, kan Blockchaintechnologie een vooruitstrevende rol spelen. Smartcontracts, SmartCoins en StableCoins kunnen erg nuttige tools zijn om dergelijke Blockchain oplossingen te realiseren.

Business Research van Blockchain Projects B.V. biedt uitkomst bij vraagstukken zoals:

 • Welke voordelen biedt Blockchain voor mijn organisatie of sector?
 • Hoe kan ik processen efficiënter maken en optimaliseren met de Blockchain?
 • Hoe kan ik transacties sneller en transparanter maken door gebruik van Blockchaintechnologie binnen mijn organisatie, keten of sector?
 • Hoe kan ik data en gegevens veilig en efficiënt opslaan met behulp van Blockchain?
 • Wat is de maatschappelijke of bedrijfsmatige impact van Blockchain op mijn organisatie, industrie of sector?
 • Hoe zit het met privacy en Blockchain?

Dergelijke diepgaande vraagstukken zal Blockchain Projects BV graag voor u onderzoeken. Bespreek gerust de mogelijkheden met onze Blockchain onderzoekers en specialisten.

Ontdek de voordelen van Blockchain voor uw organisatie of sector

Specifieke vragen die spelen binnen uw organisatie en sector vormen altijd de basis van de Business Research die wij uitvoeren. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat wij relevante vraagstukken beantwoorden die gericht zijn op de waarde van Blockchain binnen uw organisatie of sector. Het onderzoeksrapport zal bijvoorbeeld inzicht geven over de kansen, beperkingen en mogelijkheden van Blockchain voor uw organisatie of initiatief met betrekking tot het door u aangeleverde vraagstuk. Uiteraard bent u bij Blockchain Projects BV ook voor algemene vraagstukken omtrent Blockchaintechnologie aan het juiste adres.

Blockchain value for business

Business Research van Blockchain Projects BV

Bedrijfsonderzoek op het gebied van Blockchain laat u op deskundige wijze uitvoeren door Blockchain Projects BV. Onze Blockchain professionals hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van Blockchain. Daarnaast hebben onze teamleden nauwe banden met de Blockchain community en werken zij actief mee om de Blockchain te verbeteren, nieuwe features te ontwikkelen, en onderhoud en updates uit te voeren. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen en beschikken wij over een interessant netwerk met diepgaande en waardevolle kennis die wij inzetten om uw vraagstuk zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Het is mogelijk om uw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te laten benaderen door Blockchain Projects BV om zo tot een optimaal resultaat te komen. Blockchain Projects beschikt namelijk over een multidisciplinair team van Blockchain experts met verschillende achtergronden. Dit geeft ons de mogelijkheid om niet alleen een technische oplossing van hoge kwaliteit te leveren, maar om onze klanten dienstbaar te kunnen zijn met andere aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een Blockchain oplossing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de juridische consequenties of het opzetten van een duurzaam business plan. Het werken in een multidisciplinair team stelt ons in staat om complexe vraagstukken met elkaar te verbinden of vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en zodoende tot een optimaal resultaat voor u te komen. Onze Blockchain specialisten hebben kennis van en ervaring binnen de volgende vakgebieden:

 • Legal & Compliance
 • Crypto Accountancy & Finance
 • Business Development & Consultancy
 • Software Development

Onze partners in Business Research

Het team van Blockchain Projects BV verricht regelmatig Business Research in samenwerking met gerenommeerde onderzoekspartners. De prettige samenwerking die wij met deze onderzoekspartners hebben maakt het mogelijk om van elkaars kennis te profiteren en elkaar aan te versterken.

Saxion Hogescholen

Saxion Hogescholen

Saxion Hogescholen is een Nederlands instituut dat zich grotendeels richt op het aanbieden van opleidingen binnen het hoger beroepsonderwijs. Er wordt samengewerkt met diverse lectoraten van Saxion Hogescholen om toegepast (wetenschappelijk) onderzoek uit te voeren. Door wetenschap en praktijk te combineren komen wij samen tot innovatieve oplossingen op het gebied van Blockchain vraagstukken.

Friedrich-Alexander Universität

Friedrich Alexander Universität

De Friedrich-Alexander Universiteit (FAU) is gevestigd in Nürnberg en bestaat uit 5 faculteiten. Het is een van de grootste universiteiten van Duitsland en richt zich op het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek binnen een internationale omgeving. De FAU wordt geroemd om het wetenschappelijk onderzoek dat de perfecte balans vindt tussen een theoretische aanpak en praktijkgerichte toepassingen.

Neem contact met ons op

Wilt u er achter komen of Blockchain geschikt is voor uw organisatie of project? Kies dan voor Business Research door de ervaren Blockchain experts van Blockchain Projects BV. Wij brengen graag de mogelijkheden van Blockchain in kaart voor uw organisatie, bedrijfsproces, waardeketen (supply chain) of industrie en zoeken voor u uit wat er nodig is om een Blockchain toepassing succesvol te realiseren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

Niet gevonden wat u zocht? Kijk eens bij de verdere dienstverlening van Blockchain Projects B.V.