Blockchain Consultancy

Benieuwd wat Blockchain kan betekenen voor uw project, bedrijf of organisatie? Zowel voor de commerciële als publieke sector biedt Blockchain nieuwe kansen. Zoekt u een deskundige Blockchain partner voor uw project of wilt u weten hoe u Blockchain binnen uw bedrijf of organisatie toe kunt passen? Neem dan contact op met Blockchain Projects! Onze Blockchain consultants bieden u graag de juiste begeleiding tijdens iedere fase van het Blockchaintraject.

Get in touch!

Wilt u weten wat Blockchaintechnologie kan betekenen voor uw organisatie? Kies dan voor de Blockchain Consultancy van Blockchain Projects BV. Onze ervaren Blockchain specialisten bespreken graag de mogelijkheden. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 • 24 years Collective blockchain experience
 • 9 Countries we are active in
 • 2014 Professionals since

Oplossingen voor ieder Blockchain vraagstuk

De consultants van Blockchain Projects BV kunnen u adviseren en ondersteuning bieden in verschillende fases van een Blockchaintraject. Van idee tot het formuleren van een projectplan met proof-of-concept of use case tot implementatie en scale-up van de Blockchain oplossing. Ook wanneer u al reeds gebruik maakt van Blockchain kunnen wij u adviseren over mogelijke verbeterpunten.

Zoals u weet komen er vaak meer aspecten bij kijken dan enkel de technologie. Denk bijvoorbeeld aan juridische componenten, maatschappelijke of bedrijfsmatige consequenties, het bedenken van een duurzaam verdienmodel en het opzetten van een goed doordacht strategisch plan om de Blockchain oplossing succesvol te realiseren en te groeien in de toekomst. Naast goede developers heeft Blockchain Projects B.V. ook Blockchain specialisten in huis met achtergronden in legal, finance, accountancy en business development. Dit maakt dat wij u op een breder vlak dan de technologie alleen ondersteuning kunnen bieden.

Toepassingsgebieden Blockchain

Blockchain verandert hoe we omgaan met het opslaan en uitwisselen van informatie en waarde. Door het decentrale karakter van de Blockchain is het mogelijk om op efficiënte wijze informatie of geld uit te wisselen tussen individuen zonder tussenkomst van een derde partij zoals een bank, notaris of accountant.

Met behulp van Blockchaintechnologie kunnen we processen verder automatiseren, efficiënter, veiliger en transparanter maken. Ook biedt de Blockchain nieuwe mogelijkheden voor het uitvoeren van transacties, zowel voor financiële betalingen via een mobiele wallet alsook voor het automatisch uitvoeren settlements zoals bijvoorbeeld een vooraf gemaakte afspraak die is vastgelegd in een smart contract op de Blockchain en automatisch in werking treedt wanneer er aan de afspraak voldaan wordt. Daarnaast is de Blockchain ook een geschikte tool voor het bijhouden van administraties of registers en het opslaan van data.

Blockchain draagt hiermee de potentie om op verschillende gebieden voor verandering te zorgen, waaronder deze:

Accountancy, Finance & Banking

Dataopslag & Datamanagement

Supply Chain & Logistiek

Verzekeringen

Duurzaamheid & Alternatieve energie

Zorg

Waarom Blockchain Projects BV?

De consultants van Blockchain Projects BV beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Onze teamleden zijn diep geworteld in de Blockchain community en werken actief mee om de blockchain te verbeteren, nieuwe features te ontwikkelen, en onderhoud en updates uit te voeren. Door ons goede netwerk binnen de Blockchain community zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn wij ook in staat om binnen ons netwerk met verschillende experts te schakelen om Blockchainvraagstukken goed te kunnen beantwoorden.

Blockchain Projects beschikt over een multidisciplinair team van Blockchain experts met verschillende achtergronden. Dit geeft ons de mogelijkheid om niet alleen een technische oplossing van hoge kwaliteit te leveren, maar om onze klanten dienstbaar te kunnen zijn met andere aspecten die komen kijken bij het introduceren van een Blockchain oplossing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de juridische consequenties of het opzetten van een duurzaam business plan. Het werken in een multidisciplinair team stelt ons in staat om complexe vraagstukken met elkaar te verbinden of vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en zodoende tot een optimaal resultaat voor u te komen. Onze Blockchain specialisten hebben kennis van en ervaring binnen de volgende vakgebieden:

 • Legal & Compliance
 • Crypto Accountancy & Finance
 • Business Development & Consultancy
 • Software Development

Blockchains we work with

 • BitShares Blockchain
 • Graphene Blockchain Software
 • Steem
 • PeerPlays
 • PIVX
 • EOS
 • Ethereum
 • Bitcoin & Bitcoin forks
 • Hyperledger Fabric
 • Dash
 • NEO
 • IOTA
 • Zilliqa
 • Cardano
 • Tezos

Vraag advies aan onze Blockchain experts

Op onafhankelijke wijze adviseert Blockchain Projects BV u graag over de mogelijkheden van Blockchaintechnologie binnen uw organisatie. Wij bekijken graag wat de impact van Blockchain kan zijn binnen uw organisatie en ondersteunen u graag bij complexe  Blockchainvraagstukken. Meer weten over onze Blockchain consultancy mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Niet gevonden wat u zocht? Kijk eens bij de verdere dienstverlening van Blockchain Projects B.V.

Wat klanten over ons zeggen

Chhay-Lin-Lim

Chhay Lin Lim

co-founder
Serey

"Blockchain Projects BV has provided us with a custom made cryptocurrency exchange. We are happy with the swift and professional service in making us realize the first ever DEX in Cambodia. We look forward to continue our relationship. Thanks for being awesome!"


AM-Wijnen

A.M. Wijnen

C.E.O.
Mediate Holding B.V.

"Working with the team of Blockchain Projects has been an innovative and inspiring experience. Their way of communicating and interacting with me as a customer was very supportive in an open and transparent atmosphere. All the shareholders are quite happy with steps, which we have taken, to put certified shares of our company on the Blockchain."